НОВИНИ

Сайт для електронної реєстрації у заклад освіти за посиланням
Згідно плану роботи на 2023 – 2024 н. р. у Підмихайлівському ліцеї проведено методичну декаду педагогічної майстерності, в ході якої педагоги через основні види освітньої діяльності демонстрували професійні досягнення, проводили відкриті уроки та заходи, використовуючи в поєднанні з традиційними, новітні інформаційні технології, які стимулювали активність та пізнавальний інтерес учнів до навчання. Педагоги демонстрували інтерактивні форми організації активної спільної діяльності вчителя і здобувачів освіти, проєктні технології. Упродовж декади досвідчені педагоги ліцею, що цьогоріч атестуються: Вальнюк Р.Я., Прокопів Г.М., Футерко І.Р., Яців Р.П., Кубрак О.П., Яців Л.В., Вірстюк І.М., Кішко Л.І. розкрили скарбнички педагогічних знахідок, ділилися секретами власної педагогічної майстерності, обмінювалися досвідом роботи. Усі уроки та заходи були проведені на високому рівні:
05.03.2024 року урок фізики у 10 класі «Узагальнення та систематизація з теми: «Молекулярна фізика» – вчитель Вальнюк Р.Я.
08.03.2024 року урок німецької мови у 7 класі «Природа – не сміттєзвалище» – вчитель Прокопів Г.М.
11.03.2024 року урок фізичної культури у 10 класі «Спортивні ігри, гандбол, баскетбол, вдосконалення здатностей та умінь діяти в захисті» – вчитель Кішко Л.І.
11.03.2024 року урок музичного мистецтва у 5 класі «Там, де панує рух. Балет» – вчитель Яців Р.П.
12.03.2024 року інтегроване заняття з екологічного виховання та розвитку мовлення «Природа навколо нас» у молодшій групі закладу дошкільної освіти – вихователь Яців Л.В.
12.03.2024 року тренінг «Готуємося до НМТ-2024» в 11 класі – соціальний педагог Маланич Р.А.
07.03.2024 року урок громадянської освіти у 10 класі «Критичний аналіз медіа» – вчитель Футерко І.Р.
19.03.2024 року урок англійської мови в 6 класі «Подорож до Великобританії. Визначні місця Лондона» – вчитель Вірстюк І.М.
07.03.2024 року краєзнавча робота, екскурсія в музей історії села «Моє село – історія жива» -т педагог -організатор Кубрак О.П.
Під час проведення методичної декади педагоги ліцею ділилися досвідом на засіданні методичної студії педагогів-організаторів, вчителів музики, заступників директорів з виховної роботи за темою «Метод проєктів і позитивне ставлення здобувачів освіти до навчання», проведеного 08.02.2024 року на базі Підмихайлівського ліцею. В ході роботи презентували учнівське самоврядування ліцею, участь у проєктах, зокрема облаштування відпочинкової зони ліцею в рамках реалізації проєкту «Горизонт можливостей», провели майстер-клас з оздоблення медових пряників.
В рамках методичної декади 15.02.2024 року на базі Підмихайлівського ліцею відбулося чергове засідання методичної предметної студії вчителів іноземних мов за темою «Інфомедійна грамотність на уроках іноземної мови», учасники якого взяли активну участь в тренінговому занятті.
Заходи, проведені під час методичної декади, сприяли професійно-фаховому зростанню педагогічних працівників, розвитку іх творчого потенціалу.

Design a site like this with WordPress.com
Для початку